Vacature Uitvoerder Renovatie Bouwkunde - Son

KnaapenGroep in Son is op zoek naar een ervaren uitvoerder die de dagelijkse leiding op het bouwproject op zich neemt. Ben jij een communicatieve bouwprofessional met een bevlogenheid voor bouwkundige renovatieprojecten? Heb je graag een veelzijdige baan waar jouw leidinggevende en verbindende kwaliteiten goed van pas komen? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Voor verschillende woningbouwcorporaties verzorgt KnaapenGroep de renovatie en het onderhoud van het woningbezit. Voor de realisatie van de diverse onderhoud- en renovatieprojecten neem jij als uitvoerder de verantwoordelijkheid. Want hoe mooi is het als de woning door jouw toedoen er weer 25 jaar tegenaan kan!

Werken als Uitvoerder Renovatie Bouwkunde

Jouw voornaamste uitdaging is het bewaken van de kwaliteit en de planning van het project. Je zet dagelijks de standlijn, plant meer- en minderwerk in, je weet wat er verkocht is en je ziet erop toe dat de uitvoering correct verloopt. Wanneer er afwijkingen voordoen, ben jij degene die dit oplost!

Daarnaast verzorg je de dagelijkse aansturing van de medewerkers die werkzaam zijn op het project. Je stuurt hen aan door middel van heldere instructies te geven en de voortgang van de werkzaamheden te monitoren, en waar nodig bij te sturen. Daarnaast ben je in staat om de bewoners van de woningen waaraan gewerkt wordt te woord te staan als er vragen zijn, deze op een juiste manier af te handelen. Uiteraard heb je dagelijks overleg met het projectteam en uitvoerend personeel.

Je rapporteert aan de Projectleider KRO (Knaapen Renovatie & Onderhoud) en fungeert als zijn rechterhand. Samen geven jullie de bouwkundige discipline verder vorm door na te denken over hoe werkzaamheden nog slimmer en effectiever kunnen worden gestructureerd en geïmplementeerd! Regelmatig wordt er uitvoerdersoverleg gepland, waarbij alle uitvoerders samenkomen. Hier ben jij ook bij aanwezig en deel je jouw ervaringen van je lopende project.

Wat neem je mee?

 • Leidinggevende kwaliteiten en ervaring
 • MBO / HBO Bouwkunde (of een andere bouwgerelateerde opleiding)
 • Minimaal 5 jaar ervaring in grootschalige projectbouw is gewenst
 • Ervaring in renovatie is een pré
 • Kennis van de branchespecifieke producten, materialen en methoden
 • Kennis van bouw wettelijke regelgeving en bouwbesluit
 • Je herkent je in de volgende eigenschappen: planmatige organisator, besluit- en communicatiefvaardig, klantgerichte spin in het web
 • Daarnaast behartig je de belangen van de medewerkers en de bewoners. Je weet wat het betekent om te renoveren in bewoonde staat

Wat heeft KnaapenGroep jou te bieden?

 • Grote diversiteit in projecten voor vaste opdrachtgevers, binnen een redelijke afstand
 • Een afwisselende functie binnen een succesvol en groeiend familiebedrijf
 • Uitstekend salaris conform CAO Bouw
 • 43 vakantiedagen (waarvan een deel wordt uitbetaald)
 • Vrij besteedbaar duurzaam inzetbaarheidspotje (1,9% van je brutosalaris)
 • Een auto van de zaak
 • Telefoon en laptop
 • Een inspirerende werkomgeving in KnaapenGroep stijl!
 • Gezellige vrijmibo’s
 • Toffe personeelsuitjes
 • Sporten op het kantoor
 • Ieder kwartaal één of meerdere Knappe Knaapen Koppen activiteiten!

Waar ga je werken?

KnaapenGroep: Renovatie, Onderhoud en Beheer met gevoel! KnaapenGroep is het oudste familiebedrijf van Nederland (opgericht in 1652) en wordt inmiddels vertegenwoordigd door de 11e generatie. Van een eenvoudig schildersbedrijf zijn wij uitgegroeid tot een multidisciplinair renovatiebedrijf, met voornamelijk woningcorporaties als opdrachtgever. Wij hebben een bijzondere kijk op renoveren en dat zien opdrachtgevers terug in de praktijk. Anders dan dat je van een bouwbedrijf verwacht, bouwen wij niet alleen met stenen en cement. Wij renoveren fysiek én sociaal en investeren in een betere toekomst voor de bewoners van een wijk.

De organisatiecultuur bij KnaapenGroep is sterk, als een onzichtbare lijm die de Knaapen-medewerkers met elkaar verbindt. Als oudste familiebedrijf van Nederland weten wij als geen ander dat een aangenaam werkklimaat, waarbij mensen zich prettig voelen, de basis is voor kwaliteit en voor de toekomst.

Er heerst een platte en informele werksfeer, waarin je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk de vrijheid krijgt om jezelf optimaal te kunnen ontwikkelen. Met een team van 90 vakbekwame mensen zet KnaapenGroep zich iedere dag proactief in voor de klanten. De collega’s zijn betrokken naar elkaar, de opdrachtgevers en de bewoners. Een team waar KnaapenGroep trots op is!

Solliciteren vacature Bouwkunde - Son

Durf jij de uitdaging aan? Dan zijn wij benieuwd naar jouw verhaal. Stuur je CV en motivatiebrief via onderstaand sollicitatieformulier. Heb je vragen? Neem voor meer informatie contact op met Maartje van Kester via telefoonnummer 06 10 59 69 54. 

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
5692 GA Son, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Maartje van Kester
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0499 460605
E-mailadres
info@knaapen.nl