Vacature Voorman betonreparatie (zelfstandig)

Als (zelfstandig) voorman betonreparatie werk je mee aan betonreparaties en geef je leiding aan een klein informeel team van 2 tot 6 collega's. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit betonreparaties, coördineren en contacten onderhouden met projectleiders, opdrachtgevers en onderaannemers in de infra, utiliteits- en woningbouw en industrie. Ook ondersteun je het team met beton- en herstelwerkzaamheden.
Je profiel
Je hebt MBO diploma richting betonreparateur en een VOL- VCA certificaat. Je hebt ervaring met reparatie en onderhoud van beton. Ook ben je in staat om uitvoeringseisen en risico's in te schatten en te beheersen. Daarnaast beschik je over voldoende communicatieve vaardigheden om collega's aan te sturen. 
Beter af bij Mourik
Werk je bij Mourik, dan werk je niet bij zomaar een bedrijf. Mourik is een van de grootste familiebedrijven, meer dan 85 jaar oud. Ruim 2.000 medewerkers maken samen 460 miljoen euro omzet. Bij Mourik denken we in mogelijkheden en is er ruimte om te groeien, zo hebben we diverse ontwikkelprogramma’s voor jou.
Vogel, gevestigd te Zwijndrecht, is een toonaangevend bedrijf in totaalonderhoud in renovatie en reparatie van beton. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd voor opdrachtgevers in de industrie, overheid, woning- en utiliteitsbouw. Vogel Kathodische Bescherming is het specialistische zusterbedrijf van Vogel op het gebied van kathodische bescherming, hoge druk water en vloerherstel. Samenwerking, ruimte voor ondernemerschap, innovatie en vertrouwen zijn onze sterke kanten. Namens iedereen: welkom!
Ons aanbod
Naast een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid. Je krijgt ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling in een professionele maar informele sfeer. Bij gebleken geschiktheid en ambitie kun je doorgroeien binnen onze organisatie.
Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Zwijndrecht, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Bas Breider
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0184 667329
E-mailadres
pz.infra@mourik.com