Vacature Voorman Constructieve Waterbouw

Ter versterking van ons team is Heuvelman Ibis op zoek naar een voorman constructieve waterbouw. Voor deze functie is het belangrijk dat je het uitdagend vindt om de klus geklaard te krijgen; hoe complexer de klus des te groter is voor jou de uitdaging. Dit doe je samen met een team van 5 tot 10 collega's die jij aanstuurt. Je bent dagelijks op de werkplek aanwezig en je legt verantwoording af aan de uitvoerder. Je hebt oog voor je eigen veiligheid en voor de veiligheid van je omgeving. Je hebt een sociale en flexibele instelling, je draagt bij aan een goede sfeer en hebt een positieve houding naar je collega's en je bent klantgericht.

Werken als Voorman Constructieve Waterbouw

Als voorman waterbouw beschik je over een afgeronde technische MBO-opleiding bijvoorbeeld Civiele Techniek, Infratechniek of weg- en waterbouw. Hiernaast ben je bereid om aanvullende opleidingen te volgen. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de waterbouwbranche. Je beschikt over een geldig VCA VOL certificaat, als je dit niet hebt dan regelen we een opleiding. Je bent in het bezit van rijbewijs B, bij voorkeur met E.

Wij bieden jou uitstekende beloning en overige arbeidsvoorwaarden, afwisselende werkzaamheden onder verschillende omstandigheden en op verschillende locaties plus een prettige samenwerking met collega's waarbij een positieve sfeer wordt gestimuleerd.

Solliciteren vacature Voorman Constructieve Waterbouw

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Rob Meijer; graag per e-mail:

vacature@heuvelman-ibis.nl

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Delfzijl, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Rob Meijer
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0596 619911
E-mailadres
vacature@heuvelman-ibis.nl