Wil jij werken bij de meest stabiele allround installateur van Kampen en omstreken? Wil jij jouw kennis delen met je collega’s en zo je team naar een hoger niveau te tillen? Wil jij dit ook nog eens doen op verschillende mooie renovatieprojecten in de regio? Reageer dan voor 1 juni 2020 op deze vacature.

Werken als allround installateur

Jij gaat op een divers aantal renovatieprojecten in de regio het voortouw nemen om samen met je collega’s het werk binnen de gestelde tijd tot een succes te brengen. Dit kan variëren van kleine woningbouwprojecten maar ook grote appartementencomplexen en kantoorruimtes. Jij zorgt ervoor dat jouw team de bestaande elektrotechnische vervangen wordt door de nieuwste duurzame technieken.

Profiel allround installateur

Jij gaat zorgzaam om met de materialen en gereedschappen die wij ter beschikking stellen zoals: een bus, bedrijfskleding, telefoon en laptop. Uiteraard laat jij na je werkzaamheden alles weer netjes achter. Jouw enthousiasme voor de nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied is aanstekelijk en je weet je kennis hiervan over te brengen aan collega’s en klanten. Daarnaast ben jij altijd op zoek om op vernieuwende wijze tot een zo goed mogelijk gemeenschappelijk resultaat te komen.

Ons aanbod aan jou

Naast de eerdergenoemde materialen en gereedschappen bieden wij de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied. Denk hierbij aan een eigen opleidingsgids en diverse gezamenlijke trainingen. Je komt te werken in een klein tot middelgroot installatiebedrijf met de voordelen van een grote installateur.

Met wie ga je werken

Je gaat werken in een vast team met ongeveer 30 collega’s waar je afwisselend per klus aan de slag gaat. Voor alle projecten heb je één aanspreekpunt en dat is je projectleider. Daarnaast worden er met de actieve personeelsvereniging teamuitjes georganiseerd zoals een barbecue om zo met iedereen in contact te blijven. Kortom een leuk en gezellig team dat op de werkvloer zeer professioneel aan het werk is.

Wij bieden

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals ouderschapsverlof en op termijn de mogelijkheid om minder te gaan werken

  • Uitdagende projecten op diverse locaties in de regio.
  • Heb jij het naar je zin en zijn wij tevreden over jouw werk, dan gaan we in gesprek over een vast dienstverband.

Wij vragen

  • Afgeronde MBO 4 opleiding installatietechniek richting elektra
  • Aantoonbare ervaring als Voorman E, leidinggevend elektromonteur, voorkeur 5 jaar of langer

Waar ga je werken: www.boerenvanveen.nlContact persoon bij vacature: Remco Tanke vacature@boerenvanveen.nl 038-3312800.

Solliciteren vacature elektrotechniek

Reageer dan via de “solliciteer direct” button onderaan deze vacature of stuur je cv met motivatie naar vacature@boerenvanveen.nl

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Locatie
Kampen, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Remco Tanke
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
038 3446555
E-mailadres
werkenbij@vd-sluis.nl