Je functie

Als voorman Hogedruk spuiter (HDS / HDM) werk je in een klein informeel team aan de uitvoering van projecten met hoge druk in de infra, utiliteits- en woningbouw en industrie. Als voorman zorg je voor het aansturen van een klein team. Je werkt samen met je team met gespecialiseerde machines en robots met een hogedrukwaterpomp 500 tot 3.000 bar. Als voorman zorg je met het gehele team dat jullie de beoogde planning en resultaten behalen.

Je profiel

Je hebt een opleiding in betontechniek en/of een SIR-certificaat en een VCA certificaat, ook ben je in het bezit van een rijbewijs BE. Je werkt oplossingsgericht en bent creatief, praktisch en allround ingesteld. Je bent in staat om uitvoeringseisen en risico’s in te schatten en te beheersen. Daarnaast heb je geen 9-tot-5-mentaliteit.

Beter af bij Mourik

Werk je bij Mourik, dan werk je niet bij zomaar een bedrijf. Mourik is een van de grootste familiebedrijven, meer dan 85 jaar oud. Ruim 2.000 medewerkers maken samen 460 miljoen euro omzet. Bij Mourik denken we in mogelijkheden en is er ruimte om te groeien, zo hebben we diverse ontwikkelprogramma’s voor jou.

 Vogel, gevestigd te Zwijndrecht, is een toonaangevend bedrijf in totaalonderhoud in renovatie en reparatie van beton. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd voor opdrachtgevers in de industrie, overheid, woning- en utiliteitsbouw. Vogel Kathodische Bescherming is het specialistische zusterbedrijf van Vogel op het gebied van kathodische bescherming, hoge druk water en vloerherstel. Samenwerking, ruimte voor ondernemerschap, innovatie en vertrouwen zijn onze sterke kanten. Namens iedereen: welkom!

Wij bieden

Naast een goed salaris en aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden bieden wij uitgebreide opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Zwijndrecht, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Bas Breider
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0184 667329
E-mailadres
pz.infra@mourik.com