Vacature Voor­man On­der­houds­schil­der - Son

Gaat je hart sneller kloppen wanneer we het hebben over schilderwerkzaamheden? Ben jij die verbinder waar iedereen een stapje harder voor wil zetten? Zit aansturen van nature in je DNA en hebben schilderwerkzaamheden voor jou geen geheimen? Dan heb ik wellicht iets voor je!

Voor verschillende woningcorporaties verzorgt KnaapenGroep het planmatig onderhoud aan (een deel van) het woningbezit. De afdeling Planmatig Onderhoud groeit en hierdoor zijn we op zoek naar een voorman onderhoudsschilder.

Werken als Voor­man On­der­houds­schil­der

Wat is je uitdaging als onderhoudsschilder? We zijn op zoek naar een vakbekwame voorman onderhoudsschilder die zich prettig voelt bij het aansturen van collega’s en bewoners netjes te woord kan staan. Je taken bestaan uit o.a. het (laten) uitvoeren van schilderwerkzaamheden van houten, stalen en betonnen onderdelen. Voor houtrotreparatie/betonreparatie draai jij je hand niet om en je bent bedreven in het overbrengen van deze informatie/werkzaamheden! Daarnaast draag je zorg voor je collega schilders, dit doe je door ze te instrueren en te begeleiden.

Je bent op zoek naar vast werk en hebt aantoonbare ervaring als schilder in de woningbouw en renovatie.

Je bent van nature een leider en brengt structuur aan in de werkzaamheden van je collega’s. Je instrueert en begeleidt je collega’s in de werkzaamheden en zorgt voor een juiste kwaliteit van het werk. Je verzorgt de urenregistratie en je besteld materialen. Vanzelfsprekend kan je goed afbranden/föhnen, schuren, kitten, plamuren en je kunt snel, strak besnijden. Je bouwt, samen met je collega’s, de steigers efficiënt op en af.

Heb je een schilder of vakdiploma? Dan is dit zeker een pré, maar is niet noodzakelijk. Jij gaat netjes met mensen om, je werkt immers aan bewoonde woningen. Je communiceert op een klantvriendelijke en heldere wijze met de bewoners. Als laatste draag je er zorg voor dat een projectobject opgeruimd en netjes wordt achtergelaten.

Wat neem je mee?

 • Opleidingen via het SPOS/schilderschool is een pre
 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Kennis (aantoonbaar) hout-, betonrot herstel
 • Kennis van branche specifieke producten en materialen
 • Rijbewijs B en eigen vervoer
 • Basisveiligheid (VCA)

Wat heeft KnaapenGroep jou te bieden?

 • Een afwisselende functie binnen een succesvol en groeiend familiebedrijf
 • Uitstekend salaris conform CAO schilders-, afwerkings- en glaszetbedrijf
 • 32 vakantiedagen (waarvan een deel snipper en een deel ATV is)
 • Telefoon en Ipad
 • Een inspirerende werkomgeving in KnaapenGroep stijl!
 • Gezellige vrijmibo’s
 • Toffe personeelsuitjes
 • Sporten op kantoor
 • Ieder kwartaal een of meerdere Knappe Knaapen Koppen activiteiten!

Waar ga je werken? KnaapenGroep: Onderhoud met gevoel!

KnaapenGroep is het oudste familiebedrijf van Nederland (opgericht in 1652) en wordt inmiddels vertegenwoordigd door de 11e generatie. Van een eenvoudig schildersbedrijf zijn wij uitgegroeid tot een multidisciplinair renovatiebedrijf, met voornamelijk woningcorporaties als opdrachtgever. Wij hebben een bijzondere kijk op renoveren en dat zien opdrachtgevers terug in de praktijk. Anders dan dat je van een bouwbedrijf verwacht, bouwen wij niet alleen met stenen en cement. Wij renoveren fysiek én sociaal en investeren in een betere toekomst voor de bewoners van een wijk.

De organisatiecultuur bij KnaapenGroep is sterk, als een onzichtbare lijm die de Knaapen-medewerkers met elkaar verbindt. Als oudste familiebedrijf van Nederland weten wij als geen ander dat een aangenaam werkklimaat, waarbij mensen zich prettig voelen, de basis is voor kwaliteit en voor de toekomst.

Er heerst een platte en informele werksfeer, waarin je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk de vrijheid krijgt om jezelf optimaal te kunnen ontwikkelen. Met een team van 90 vakbekwame mensen zet KnaapenGroep zich iedere dag proactief in voor de klanten. De collega’s zijn betrokken naar elkaar, de opdrachtgevers en de bewoners. Een team waar KnaapenGroep trots op is!

Solliciteren vacature techniek - Son

Laat van je horen! Durf jij de uitdaging aan? Dan zijn we benieuwd naar je verhaal. Stuur je CV en motivatiebrief via onderstaand sollicitatieformulier. Heb je vragen? Neem voor meer informatie contact op via telefoonnummer 0499 – 460 605. 

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Son, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Afdeling personeelszaken
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0499 460605
E-mailadres
info@knaapen.nl