Vacature infra rail techniek

Bij Swietelsky Rail Benelux B.V. werken we dagelijks aan het realiseren van uitdagende projecten binnen Nederland. Als werkverantwoordelijke stel je plannen van aanpak op, stel je projectmappen samen en inventariseer je projectrisico's. Dat doe je in overleg met de projectleider, werkvoorbereider en uitvoerder binnen een project. Op basis van deze bevindingen stel je zelfstandig schakelopdrachten, aard- en retourplannen op die je tijdig aanlevert. Je maakt daarnaast projectevaluaties. Ondertussen onderhoudt je het contact met installatieverantwoordelijken, nevenaannemers, meeliftende partijen en onderaannemers op het gebied van RLN 00128 veiligheid. Ook ben je verantwoordelijk voor de te nemen veiligheidsmaatregelen op een project volgens de door ProRail gestelde eisen op het gebied van veiligheidsmanagement. 

Werken als Werkverantwoordelijke

Net als jij willen wij onze bedrijfsvoering verbeteren, iedere dag weer. Als allround spooraannemer willen wij binnen vijf jaar elke uitdaging aankunnen. Met de inzet van ons hightech machinepark, vakkundig personeel en internationaal netwerk geloven wij dat dat haalbaar is. Jij wilt ons daarbij helpen.

Wat jij in huis hebt

Plannen en organiseren zijn een thuiswedstrijd voor jou. Daarbij ben je creatief, flexibel en analytisch sterk, wat jou in staat stelt om een zo accuraat mogelijk resultaat op te leveren. Je voelt je dan ook verantwoordelijk voor je werk. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. Kennis van de Duitse taal heeft de voorkeur. Verder heb je: 

  • Een afgeronde MBO of HBO opleiding Elektrotechniek
  • Certificaten Werkverantwoordelijke BVL-1500V en/of OS/SS 1500V en/of 3kV
  • Projectervaring in de railinfrastructuur, bij voorkeur op het gebied van bovenleiding en energievoorziening
  • Bij voorkeur kennis van NEN 3140 en NEN3840

Wat wij jou bieden

Wij geven jou een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid. Omdat wij weten dat jij dat aankunt. Natuurlijk staat er een team klaar van deskundige collega's om jou te helpen. Je gaat bij ons een marktconform salaris verdienen, hebt flexibele werktijden en krijg je een auto van de zaak. Daar bovenop krijg je goede arbeidsvoorwaarden (cao Bouw en Infra), opleidingsmogelijkheden en een persoonlijk budget voor duurzame inzetbaarheid.

Solliciteren vacature infra techniek

Mail je cv voorzien van een motivatiebrief naar hr@swietelsky-rail.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Bel Monique Kelger of stuur een e-mail. 

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Locatie
Oisterwijk, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Monique Kelger
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
013 5299800
E-mailadres
info@swietelsky-rail.nl