Vacature Werkvoorbereider - Eindhoven

Samen met de collega’s van Regio Zuid zorg je ervoor dat zodra een project gegund wordt, deze ook gerealiseerd wordt, door middel van een planmatig verloop van alle voorbereidende werkzaamheden. Centraal staan daarbij tijd, budget en technische specificaties. Je zorgt ervoor dat materieel, goederen en diensten gewaarborgd wordt en de uitvoering optimaal wordt ondersteund.

Werken als Werkvoorbereider

De uitvoering van jouw projecten zijn met name gericht op nieuwbouw van appartementencomplexen en utilitaire panden. Je werkt in bouwteams die onder leiding staan van de projectleider en je rapporteert aan het Hoofd Realisatie.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een afgeronde MBO/HBO opleiding Bouwkunde;
  • Jouw werkervaring heb je opgedaan binnen de werkvoorbereiding van projecten binnen de utiliteit en utilitaire woningbouw;
  • Je bent bekend met bouw systemen en de diverse bouw methodieken;
  • Je bent tevens in staat tot het maken van en bewaken van (inkoop)schema’s, tijdsplanningen en tijdige planning van en juiste levering van capaciteit;
  • Je werkt vanuit kantoor in Eindhoven en weet door pro-activiteit en ondernemerschap de samenwerking met het uitvoeringsteam op afstand te overbruggen, om samen succesvol te zijn;

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en afwisselende fulltime functie met veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Je werkt vanuit Eindhoven, voor Ballast Nedam Zuid Bouw en Ontwikkeling, als onderdeel van Ballast Nedam. Daarnaast is Ballast Nedam weer onderdeel van de snelgroeiende Renaissance Construction organisatie, die wereldwijd opereert en kansen biedt. Arbeidsvoorwaardelijk bieden wij een prima salaris met passende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ballast Nedam Zuid 

Ballast Nedam Zuid is een gerenommeerd, regionaal bouwbedrijf dat onderdeel is van het nationale Ballast Nedam en het internationale Renaissance Construction, met als werkgebied Noord-Brabant. De focus van de regio Zuid ligt op zowel nieuwbouw als renovatie & onderhoud. Beiden binnen zowel de woningbouw als utiliteitsbouw. Kenmerkend zijn de korte lijnen gecombineerd met een Brabantse gemoedelijkheid.

Solliciteren vacature bouwkunde - Eindhoven

Wij kijken uit naar jouw reactie! Interesse in deze uitdaging als werkvoorbereider? Solliciteer snel via onderstaande sollicitatieformulier. Voor vragen over de vacature kun je bellen met Bardo Knapen, Corporate Recruiter, 06 – 38 15 97 06.

Acquisitie door werving en selectie-, detacheringsbureaus of andere bemiddelingsbureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Kandidaten die zonder overleg worden voorgesteld zullen niet in behandeling worden genomen.

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Eindhoven, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Bardo Knapen
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
030 2853333
E-mailadres
d.carli@ballast-nedam.nl