Als Werkvoorbereider Elektrotechniek heb jij interesse of ben je gespecialiseerd op het gebied van ICT, data en glasvezelinstallaties. Jij bent helemaal in je element als jij de verbindende factor kan zijn tussen de projectleider en de monteurs in de uitvoering. Of het nu gaat om het onderhouden van contact met een leverancier, het correct bestellen van materiaal, projectevaluaties of het contact met de klant, jij draait er je hand niet voor om. Tevens krijg jij de vrijheid om jouw innovatieve ideeën, omtrent het efficiënt inrichten van projecten, in de praktijk uit te voeren. Jij bent dé Werkvoorbereider Elektrotechniek die door jouw specialisatie in ICT en datanetwerken onze projecten in zowel de voorbereiding als uitvoering succesvol weet te maken. Maak jij het verschil op onze projecten? Dan maken wij het verschil als werkgever.

We zijn een (h)echt familiebedrijf, join the family!

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Aandacht voor onze medewerkers staat bij ons hoog op de agenda. Jezelf ontwikkelen vanuit eigen kennis en kracht binnen een warme werkomgeving waar respect en waardering centraal staan; dat is waar we voor staan. Plezier in het werk en een goede balans tussen werk en privé; dat is ons doel. Door ondernemerschap benutten wij de talenten van onze medewerkers nóg beter. Dat is niet alleen goed voor de organisatie, maar vooral ook voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van iedere medewerker van Hollander Techniek. Bovendien kunnen we op deze manier de focus op de klant houden en optimaal inspelen op zijn behoefte. Met bevlogenheid, die gekenmerkt wordt door een gezonde eigenwijsheid, creëren wij oplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt op de kerngebieden, elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, ICT, zwembadtechniek, industriële automatisering, robotisering en retailtechniek. We zijn trots op het feit dat we al ruim 40 jaar innovatieve en duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten.

Jouw uitdaging als Werkvoorbereider Elektrotechniek?

In de rol van Werkvoorbereider Elektrotechniek ligt je grootste uitdaging in een optimale organisatorische voorbereiding en planning van projecten binnen de utiliteitsbouw. Hierbij zie jij het als een uitdaging om de specialist te zijn op het gebied van ICT, data en glasvezelinstallaties. Dit betekent dat je onder andere contact hebt met databeheerders en je bezig bent met bekabeling, glasvezel en netwerken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het juiste materiaal en informatiestroom zodat de projecten zo optimaal mogelijk uitgevoerd kunnen worden. Het opstellen van begrotingen en offertes op een zo kostenefficiënte manier is voor jou geen enkel probleem. Je grootste kwaliteit ligt in het zorgen voor een efficiënte planning en strakke organisatie van de technische werkzaamheden. We dagen je uit om buiten de kaders te denken en zo slim mogelijk om te gaan met de beschikbare middelen die je hebt. Je bent een belangrijke speler in het klantenteam en weet met jouw specialistische kennis de projectleider zo goed als mogelijk te ondersteunen. Ook collega’s van andere teams kunnen een beroep op jouw kennis doen als het neerkomt op ICT, data en glasvezelinstallaties, bijvoorbeeld wanneer de productieprocessen bij klanten vragen om een hoger niveau netwerk.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:

 • bestellen van de benodigde materialen en/of diensten;
 • bewaken van de voortgang van de projecten;
 • opstellen van planning;
 • verzorgen van meer- en minder werk;
 • het onderhouden van contacten met opdrachtgevers, toeleveranciers en interne medewerkers.
 • We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?

De Werkvoorbereider Elektrotechniek die wij zoeken is pro-actief, creatief en communicatief vaardig. Daarnaast is het van belang dat je praktisch te werk gaat en altijd denkt vanuit het belang van de klant. Klantgerichtheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Verder ben je in staat om te werken in teamverband en ben je resultaatgericht.

Verder vragen we:

 • minimaal een afgeronde opleiding op MBO niveau 3, bij voorkeur in de richting van elektrotechniek;
 • enige werkervaring in de elektrotechniek als bijvoorbeeld monteur of werkvoorbereider;
 • kennis met diverse MS programma’s, zoals Word, Excel, MS Projects en Powerpoint;
 • minimale ICT kennis is een pre;
 • dat je in bezit bent van VCA;
 • dat je woonachtig bent in de regio Apeldoorn.

Wat bieden we je als Werkvoorbereider Elektrotechniek?

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld
 • winstuitkering (voorwaardelijk)
 • 25 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • pensioenregeling met 53,7% werkgeversbijdrage
 • reiskostenvergoeding
 • collectieve ziektekostenverzekering

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en voor solliciteren kun je contact opnemen met Sabine van Marrewijk, recruiter, via 06-24849783. Sabine zal je graag uitleggen wat de functie van Werkvoorbereider Elektrotechniek inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Hollander Techniek. Je kunt ook direct reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Hollander Techniek hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Wij vullen deze vacature via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Locatie
Apeldoorn, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Sabine van Marrewijk
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
06 14750506
E-mailadres
werken@hollandertechniek.nl