Vacature werktuigbouwkunde Rotterdam

Wil jij onderdeel uitmaken van een integraal team bij één van de grootste werkgevers van Nederland en meewerken aan technisch uitdagende projecten op het gebied van werktuigbouwkundige installaties? Dan ben je bij Breijer Projecten (Facilicom Solutions) aan het juiste adres.

Als werkvoorbereider bij Breijer Projecten ben je werkzaam op het gebied van werktuigbouwkundige installaties. Je werkt in een integraal team (bouwkundig, elektrotechnisch en werktuigbouwkundig) en je werkt gezamenlijk aan 1 of meerdere projecten waarbij jij verantwoordelijk bent voor de werktuigbouwkundige installaties. Je doet de werkvoorbereiding voor gebouwen waar geavanceerde technieken als warmte- en koudeopslag, betonkernactivering of gebouwbeheerssystemen een belangrijke rol spelen.

De werkzaamheden in deze functie omvatten alle voorbereidingen voor een soepele uitvoering en administratieve ondersteuning van de projectleider, zoals het uittrekken van hoeveelheden, het bestellen van materialen, aanvragen van offertes, opstellen van offertevergelijken, opstellen van calculaties van meer- en minderwerk en het opstellen van de planning en bewaking daarvan. Je bezoekt het werk zo vaak als nodig en woont werkvergaderingen en wekelijkse teambesprekingen bij.

Werken in werktuigbouwkunde

Functie-eisen

De enthousiaste werkvoorbereider werktuigbouwkunde waar wij naar op zoek zijn: 

 • heeft een afgeronde opleiding op MTS/MBO-niveau (bij voorkeur Installatietechniek / Werktuigbouwkunde);

 • heeft bij voorkeur applicatiecursussen zoals MIT en/of TVVL gevolgd;
 • heeft minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • is behalve resultaatgericht en proactief, ook communicatief en commercieel vaardig. Dit komt tot uiting in de contacten met onze opdrachtgevers;
 • is administratief goed onderlegd;
 • is collegiaal en heeft een eigen inbreng;
 • en beschikt over een rijbewijs.

Arbeidsvoorwaarden

 • Je kunt rekenen op een goed salaris (cao Metaal & Techniek), 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.
 • Ook kun je gebruikmaken van een van onze collectief geregelde verzekeringen en het Sociaal Fonds, een financieel vangnet voor alle Facilicom-collega’s.
 • We vinden het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen en daarom krijg je gratis toegang tot GoodHabitz, een online leerplatform.
 • En last but not least: je wordt opgenomen in een enthousiast team van collega's die je met open armen ontvangen.

Solliciteer op vacature werktuigbouwkunde Rotterdam

Ben je door het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Klik dan op onderstaande sollicitatie-button en stuur je CV. Heb je nog vragen, dan kun je deze stellen aan Danny van Os, recruiter Facilicom Solutions, op het emailadres recruitmentfs@facilicom.nl.

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Locatie
Rotterdam, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Danny van Os
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
088 2986700
E-mailadres
info@breijer.nl