Vacature Werkvoorbereider Woningbouw - Genemuiden

De werkvoorbereider vervuld een belangrijke rol in het voorbereidingsproces van een woningbouwproject. Nadat door onze afdeling verkoop de koopovereenkomsten zijn afgesloten en door onze tekenkamer de omgevingsvergunning is aangevraagd, worden door de werkvoorbereider alle werkzaamheden uitgevoerd die het project gereedmaken voor uitvoering. Dit omvat o.a. het controleren van diverse (werk)tekeningen, het aanvragen van offertes voor materialen en werkzaamheden, het bestellen van materialen, het coördineren van afspraken met de klant en het aansturen van leveranciers/onderaannemers. Na een interne opleiding waarin alle aspecten van het bouwen aan de orde komen, ben je verantwoordelijk voor de volledige werkvoorbereiding van meerdere bouwprojecten.

Werken als Werkvoorbereider Woningbouw

Voor de uitvoering van deze functie beschik je over kennis en ervaring met de werkvoorbereiding van woningbouwprojecten. Wij zijn op zoek naar een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel, die zelfstandig en accuraat kan werken. Je bent in staat om door samenwerking met de verschillende disciplines (uitvoerders, onderaannemers en leveranciers) de werkvoorbereiding van een bouwproject goed te begeleiden en tot een goed eindresultaat te brengen.

Bedrijfsprofiel

Heutink Ontwikkeling en Bouw, met vestigingen in Genemuiden en Almere, is een toonaangevende onderneming in de woningbouwsector. Heutink heeft alle disciplines van het bouwen in huis: architectuur, projectontwikkeling en een bouwbedrijf.

Het bouwen en ontwikkelen van woningen en woongebouwen op maat staat bij Heutink centraal. Inspelend op de vraag uit de markt en op de wensen van de klant ontwikkelt Heutink consumentgerichte, innovatieve en duurzame woningbouw- en zorgprojecten, in de regio Noord- en Midden Nederland en Groot Amsterdam.

Het ideale profiel

 • Je beschikt over een afgeronde technische opleiding (MBO of HBO Bouwkunde);
 • Je hebt affiniteit met woningbouw;
 • Je weet jezelf op een goede wijze te presenteren, je denkt creatief en logisch na, je durft je mening op een goede wijze naar voren te brengen, je neemt initiatieven en je bent gedreven;
 • Je bent nauwkeurig en kan zelfstandig werken;
 • Je bent communicatief en schriftelijk vaardig;
 • Je hebt een goede kennis van MS Office, AutoCad en bij voorkeur Autodesk Revit en Solibri.

Wat wij bieden

 • Een leuke baan met interne begeleiding en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Je werkt in een enthousiast team van vier tekenaars en acht werkvoorbereiders.
 • Een dynamisch bedrijf, met collega’s uit alle disciplines van de bouw: architecten, projectontwikkelaars, adviseurs, uitvoerders, bouwmedewerkers etc.
 • Goede arbeidsvoorwaarden (CAO Bouw & Infra, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, veel vrije dagen/vakantiedagen, etc).
 • Mogelijkheid voor een vast contract.

Solliciteren vacature Werkvoorbereider Woningbouw

Stuur je sollicitatie naar vacatures@heutinkgroep.nl Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Henrik Koekkoek via h.koekkoek@heutinkgroep.nl.

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
8281 Genemuiden, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Henrik Koekkoek
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
038 3854344
E-mailadres
info@ikbouwmetheutink.nl