Vacature Young Professional Civiel Calculator - Middelburg

Wil jij meewerken aan de realisatie van complexe bouwprojecten voor nationale en internationale klanten? Ben jij HBO-WO afgestudeerd in een technische richting? Heb jij affiniteit met de combinatie beton en staal, of vind je één van deze onderdelen binnen de bouw mega interessant? Hillebrand is onderdeel van ASK Romein, een groeiende organisatie die als groep een diversiteit aan bouwprojecten van A tot Z verzorgt voor haar opdrachtgevers. Van engineering tot uitvoering. Hillebrand is een vakspecialist binnen de offshore markt én bruggenbouw. 

Werken als Young Professional Civiel 

Wat ga je doen? Binnen onze organisatie hebben wij een veelvoud aan mogelijkheden voor technisch geschoolde HBO- en WO starters op de arbeidsmarkt. ASK Romein hecht zeer veel waarde aan learning on the job! Onder begeleiding van een ervaren collega maak je kennis met het bedrijf en ontwikkel je jezelf verder binnen de aannemerij, staalbouw en offshore markt.

Bij ASK Romein stap je midden in de praktijk! Een erg mooie kans om een start te maken binnen een interessante branche waarin je daadwerkelijk de bouw en oplevering, van dichtbij, meemaakt. Je vindt bij Hillebrand een zeer mooie functie waarbij theorie in praktijk wordt gebracht!

Een greep uit de mogelijke functies binnen Hillebrand, locatie Middelburg:

Calculator Civiel

In deze functie word je opgeleid tot volwaardig calculator binnen de offshore en bruggenbouw. Een schitterend bedrijf aan het water in Middelburg met vakkundige collega’s die prachtige bouwwerken opleveren. Ook op deze afdeling werk je, net als bij de andere divisies, aan de voorzijde van de projectenkant en specialiseer je jezelf binnen een mooie en veelzijdige branche.

Project engineer

Als onderdeel van het projectteam in Middelburg ondersteun je de sr. Engineer bij zijn werkzaamheden. Bij de bouw van bruggen met bewegende delen komt er heel wat mechaniek en hydrauliek aan bod.

Assistent projectleider

Een ondersteunende rol waarbij de focus verder gaat dan techniek. Een interessante positie waarbij je een diversiteit aan taken en verantwoordelijkheden krijgt. Je woont bouwvergaderingen bij, bezoekt onderaannemers en brengt projectbezoeken.

Werkvoorbereider projecten

Als werkvoorbereider projecten ben je onderdeel van het projectteam en draag je bij aan de voorbereiding en begeleiding van het productieproces én uitvoeringsactiviteiten. Je bent dan ook nauw betrokken bij zowel de productie als het montage proces.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en ambitieuze starters op de arbeidsmarkt. De young professional waarmee wij graag in contact komen heeft een gedegen opleiding, stage ervaring en is klaar voor een ‘kickstart’ binnen de groeiende organisatie die ASK Romein is.

 • Je bent in bezit van een afgeronde HBO-WO opleiding in de richting van Bouwkunde, Werktuigbouwkunde, Mechanical Engineering, Civiele techniek of Technische bedrijfskunde.
 • Je hebt affiniteit met staalbouw.
 • Je bent een kei als het gaat om werken met digitale software en applicaties.
 • Je hebt enige kennis opgedaan met BIM (pré).
 • Je wil onderdeel uitmaken van het bouwproces, met uiteindelijk tastbaar resultaat, in de praktijk.
 • Je werkt oplossingsgericht en beschikt over een analytisch vermogen. Je handelt kostenbewust, hebt oog voor innovatie en bent in bezit van een gezonde dosis creativiteit.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Directe indiensttreding bij Hillebrand.
 • Een ruim aantal vrije dagen.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een prima salaris en pensioenregeling (CAO Metalektro).
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering.
 • ASK Romein vindt het belangrijk haar medewerkers de tools te bieden om kennisniveaus up-to-date te houden. Ontwikkelingsmogelijkheden zijn dan ook bespreekbaar, naast cursussen en opleidingen welke geboden worden vanuit de organisatie.

Solliciteren vacature civiele techniek - Katwijk 

Interesse? Solliciteer via de sollicitatiebutton of per mail naar j.kunstt@ask-romein.com t.n.v. Jasper Kunstt, Corporate Recruiter.

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Middelburg, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Jasper Kunstt
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0165 750300
E-mailadres
info@ask-romein.com